بیش از 70 تن نمک پاشی

14:2 1394/9/17

شهردار خوانسار خبر داد: ظرف 48 ساعت گذشته بیش از 70 تن نمک پاشی در معابر شهر خوانسار جهت جلوگیری از لغزندگی صورت گرفته است.

شهردار خوانسار در گفتگو با واحد روابط عمومی اعلام نمود: در پی سرمای شدید و بارش برف کمی که در 48 ساعت گذشته بر فضای شهر خوانسار حاکم بود بیش از 70 تن شن و نمک در معابر شهر خوانسار جهت رفع لغزندگی پاشیده شد.

محسن اسحاقی همچنین اعلام نمود: در طی این 48 ساعت تعداد 2 خودروی خاور و 3 خودرو نیسان با مجموع 13 نفر عملیات نمک پاشی را انجام دادند.

شهردار خوانسار در پایان گزارش خود اعلام نمود که به جهت حفظ محیط زیست و جلوگیری از آسیب رسیدن به فضای سبز به ویژه درختان چنار خیابان امام (ره) در شن و نمک مخلوطی تهیه شده ، تا حدود 10 درصد نمک وجود دارد.