جشن روز خوانسار

10:55 1395/2/21

جشن روز خوانسار روز جمعه 24 اردیبهشت از ساعت 16 الی 19 در محل استادیوم پیروزی برگزار می گردد.

میهمانان ویژه این جشن خواننده محبوب مجید اخشابی ،و با هنرمندی حمید ماهی صفت برگزار می گردد.

مجری برنامه، هنرمند توانمند، مجری صداو سیمای جمهوری اسلامی حسین رفیعی می باشد.

در این جشن با توجه به مناسبت اعیاد شعبانیه ،شعر خوانی صابر خراسانی نیز برنامه ریزی شده است.

محل فروش بلیط جشن روز خوانسار، ساختمان شهرداری، دکه مطبوعاتی سعدی(میدان امام ره) و شهربازی پارک ملی سرچشمه می باشد.

لازم به ذکر است که در روز جشن و در محل استادیوم نیز بلیط فروشی انجام می شود.

یک پیشنهاد
وشکو
با عرض سلام و خسته نباشید با توجه به اینکه جشن جشن روز خوانسار است چه بهتر که از استعدادهای هنری وافر شهر خودمان خوانسار استفاده شود وبه جوانهای هنرمند خوانساری میدان داده شود ویک روزملی را با هنرمندان ملی محلی خود بچرخانیم آیا بهتر نیست ؟