پیام تقدیر و تشکر شهردار خوانسار

9:11 1395/2/25

در پی حضور پرشور مردم در جشن روز خوانسار مهندس اسحاقی شهردار خوانسار پیامی تقدیری صادر نمودند.در بخشی از این پیام آمده است که:

مردم باصفای شهرم خوانسار سرافراز

خداوند منان  را شاکرم که خدمتگزار مردمی هستم که جنسشان از تبار نور است و لطفی به بلندای آفتاب دارند. مردمی که صفا و مهر و محبت و فرهنگ و دینشان زبانزد تمام جهانیان است.

شهروندان با غیرت خوانسار

سلام و درود بیکران نثار لطف شما، درود بر شرف و فرهنگ و تدّین شما ، سپاس از حضورتان، لطفتان، همدلی و محبت هایتان. شمایی که با حضور سراسر مهر و لطف و همدلی در جشن روز خوانسار ثابت کردید که در میدان هستید و شهرتان را دوست دارید. به فرهنگ شهرتان افتخار می کنید و عشق می ورزید.

لازم است ضمن تشکر فراوان از اعضای محترم شورای اسلامی خوانسار، از ادارات و مدیرانی که در برگزاری جشن روز خوانسار همکاری و مشارکت نمودند به ویژه فرمانداری محترم، نیروی انتظامی و پلیس راهور و اداره ورزش و جوانان تقدیر و تشکر می نمایم.

از شهروندانی سپاسگزارم که با شهرداری همکاری کردند و از آوردن وسیله نقلیه در محل برگزاری جشن خودداری نمودند و با پای پیاده مسیرهایی را طی نمودند.

سپاسم را تقدیم همکاران خودم و مجموعه پرسنل شهرداری اعم از خدماتی ، اداری و نقلیه و موتوری ، می نمایم که از مدتها پیش در تدارک این جشن بودند و شبانه روز زحمت کشیدند و در جهت هر چه بهتر برگزار نمودن این جشن از هیچ تلاشی دریغ نکردند.

بیان و کلام وصف حضور شمارا نمی تواند بگوید.تنها میتوانم خاضعانه و خاشعانه از حضور تک تک شما بزرگواران ، زن و مرد، پیر و جوان ، کوچک و بزرگ ، مدیران ، خیّرین ، کسبه ، فرهنگیان ، جوانان ، میهمانان و خوانساریهای عزیز تشکر کنم. حضورتان موجب دلگرمی و خدمت شایسته برای اعتلای و توسعه خوانسار است. لطفتان مستدام و مهرتان پاینده.