شستشوی سطل های زباله مکانیزه

13:26 1395/4/23

واحد خدمات شهری شهرداری خوانسار در حال شستشوی سطل های زباله مکانیزه سطح شهر می باشد.

با توجه به شروع فصل تابستان و آغاز گرماو تولید شیرابه های داخل سطل های زباله و افزایش میزان آلودگی و پراکندگی آن در محیط، سطل های زباله شسته می شود.

واحد خدمات شهری شهرداری خوانسار به منظور جلوگیری از هرگونه آلودگی و اشاعه بیماری و حفظ بهداشت محیط زیست شهری وهمچنین جلوگیری از ایجاد منظره ناخوشایند وانتشار بوی متعفن، نسبت به نظافت و شستشوی سطل های زباله مکانیزه اقدام نموده است.

این واحد اعلام کرد: تعداد 320 سطل زباله مکانیزه در سطح شهر وجود دارد که در طول سال 5 مرتبه و در فصل تابستان 2 مرتبه این سطل ها شسته می شود.

* بازنشر اخبار با ذکر منبع بلامانع است.