جلوگیری از انسداد پلها و آبگرفتگی معابر

13:46 1395/9/13

با حضور به موقع و آماده باش بودن مدیریت بحران شهری از آب گرفتگی معابر و انسداد پلها جلوگیری شد.

مهدی احمدی دبیر مدیریت بحران شهری اعلام نمود که با توجه به هشدارهای صادره هواشناسی و مدیریت بحران استان اصفهان عوامل شهرداری از روز چهارشنبه تا شنبه ظهر در حالت آماده باش کامل بودند.

وی اعلام نمود در این مرحله آماده باش که با نزولات آسمانی به صورت باران و ورزش بادشدید همراه بود.بیش از نیمی از پرسنل بر سر کار حضور داشتند و تعداد ده وسیله نقلیه در حال انجام عملیات جهت باز نمودن دهانه پلها و جلوگیری از آب گرفتگی معابر بودند.

احمدی اعلام نمود که طی آماده باش در این سه روز با تلاش نیروهای خدماتی از انسداد بیش از 70 دهنه پل جلوگیری شد.