افتتاح و بهره برداری فاز اول سامانه پایش تصویری شهر خوانسار

13:35 1397/12/12

فاز اول سامانه پایش تصویری شهر خوانسار همزمان با ایام الله دهه فجر افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، محسن اسحاقی در آیین بهره‌برداری از سامانه پایش تصویری شهر خوانسار اظهار کرد: به مناسبت دهه فجر با حضور مسئولان شهرستان فاز نخست این سامانه به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: در فاز نخست، نصب دو دوربین در ورودی و خروجی شمال شهر خوانسار با صرف اعتبار ۲۳۰ میلیون تومان انجام شد.

شهردار خوانسار گفت: خرید سرور، نرم افزار، تجهیزات، یو پی اس برای کل پروژه انجام شده و نصب دوربین پلاک خوان با وضوع بالا و دید در شب و انتقال از طریق رادیو صورت می‌گیرد.

وی تصریح کرد: از میزان ۲۳۰ میلیون تومان اعتبار صرف شده برای کل پروژه ۴۸ میلیون تومان آن از محل اعتبار دولتی و ۱۸۲ میلیون تومان از اعتبارات شهرداری بوده است.