برگزاری چهارمین جلسه مطالعاتی در خصوص درختان چنار خیابان امام

8:30 1398/2/3

چهارمین جلسه مطالعاتی در خصوص درختان چنار خیابان امام با حضور دکتر صادقی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، چهارمین جلسه در خصوص طرح مطالعاتی درختان چنار خیابان امام با حضور دکتر صادقی دبیر کارگروه ، مهندس اسحاقی شهردار ، اعضای شورای اسلامی شهر و مهندس نوروزی مسئول فضای سبز شهرداری برگزار شد

در این جلسه مقرر شد به صورت پایلوت روی ۵۰ اصله درخت چنار حدفاصل میدان امام تا پل حسینیه با توجه به آزمایش پروفیل خاک صورت گرفته تزریق کود ، مواد غذایی و قارچ کش صورت پذیرد.