گذری برعمکرد واحد فضای سبز در دو ماهه نخست سال 98

18:54 1398/3/24

مسئول فضای سبز شهرداری خوانسار گفت: طی دو ماه نخست سال جاری بیش از پانزده هزار گلدان انواع گل در نقاط مختلف شهر کاشته شده است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، مهندس نوروزی با اعلام این خبر افزود: انواع رز، گل محمدی، همیشه بهار ، بنفشه و شب بو از جمله گونه های کاشته شده در این مدت هستند.

وی افزود : در ادامه تکمیل شبکه آبیاری تحت فشار فضای سبز خیابان های بسیج ، جهاد و مسجد جامع نزدیک به دو هزار و پانصد متر لوله کشی انجام شده است.

مهندس نوروزی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به کاشت بیش از یک هزار و دویست اصله انواع درخت شامل سرو، چنار، سرو نقره ای ، ارغوان و اقاقیا در سطح شهر طی بازه زمانی دو ماهه اخیر اعلام داشت: در این مدت نسبت به چمن زنی و حاشیه زنی بیست هزار متربع از فضای سبز اقدام شده است.