دیدار ریاست اداره  ورزش و جوانان با مهندس اسحاقی شهردار خوانسار

دیدار ریاست اداره ورزش و جوانان با مهندس اسحاقی شهردار خوانسار

19:58 1398/4/18

ریاست اداره ورزش و جوانان با مهندس اسحاقی شهردار خوانسار دیدار نمود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، همزمان با هفته شهرداریها آقای رجبی ریاست اداره ورزش و جوانان به همراه اعضای هیئات ورزش های همگانی با مهندس اسحاقی شهردار خوانسار دیدار نمودند.

در این دیدار ریاست اداره ورزش و جوانان از زحمات شهردار و پرسنل شهرداری در خصوص میزبانی همایش پیاده روی خانوادگی تقدیر نمودند.