بسته بندی و دپو کردن مخلوط ماسه و نمک برای استفاده در بارشهای برف

9:37 1399/9/5

مسئول خدمات شهری شهرداری خوانسار از تهیه و دپو کردن مخلوط شن و نمک در انبارهای شهرداری با هدف آمادگی برای روزهای برفی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، مهندس محسن جاپلقی مسئول خدمات شهری شهرداری خوانسار با اعلام این خبر افزود: با توجه به اطلاعیه سازمان هواشناسی استان، نسبت به بارش برف در روزهای آتی، انبارهای شن  و نمک شهرداری خوانسار با هدف آمادگی برای روزهای برفی کاملاً تجهیز شده و با اجرای این طرح زمان بازگشایی معابر هنگام بارش های شدید کاهش می یابد.

وی اذعان داشت: علاوه بر دپو نمودن مخلوط شن و نمک در انبارهای مذکور، تجهیزات و ماشین آلات لازم برای برف روبی و عادی سازی تردد در مسیرهای اصلی موقع بارش برف، در حال آماده باش است.

همچنین در حدود 15000 کیسه مخلوط ماسه و نمک توسط پرسنل شهرداری در حال بسته بندی می باشد تا برای استفاده عموم شهروندان در معابر قرار داده شود.