تشریح اقدامات حوزه حمل و نقل و ترافیک شهرداری خوانسار به مناسبت روز ملی حمل و نقل

19:27 1399/9/26

مسئول حوزه حمل و نقل و ترافیک شهرداری خوانسار به تشریح اقدامات صورت گرفته به مناسبت روز ملی حمل و نقل پرداخت.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار : احمدرضا زینعلی مسئول حمل و نقل و ترافیک شهرداری خوانسار ضمن عرض تبریک به فعالان حوزه حمل و نقل اقدامات یک سال گذشته در این حوزه را تشریح کرد.

پیگیری مصوبات شورای ترافیک شهرستان ، اخذ مستمر حضور و غیاب تاکسی ها ، ایجاد گشت نظارت و برخورد با مسافربرهای شخصی فاقد مجوز ، ایجاد کشیک شبانه تاکسی جهت رفاه حال شهروندان و همچنین پیگیری امور بیمه تاکسیرانی و نوسازی ناوگان حمل و نقل درون شهری ، تشکیل کمیته انضباطی تخلفات تاکسیرانی و برخورد با رانندگان متخلف در حوزه تاکسیرانی ، انجام ضد عفونی به صورت مستمر جهت مقابله با ویروس کرونا

صدور و تمدید بیش از 600 مورد پروانه فعالیت و پروانه اشتغال رانندگان بخش حمل و نقل بار

تمدید پروانه فعالیت تاکسی های دورن شهری به تعداد 60 مورد

تمدید کارت آژانس های مسافرتی به تعداد 150 مورد