فعالیت بازار روز (سه شنبه بازار) خوانسار با رعایت پروتکل های بهداشتی

14:13 1399/11/7

تمامی بازارهای سیار اعم از روزبازارها، عصربازارها، شب بازارها و جمعه بازار کتاب و خودرو ، فعالیت مجدد خود را با رعایت پروتکل های بهداشتی آغاز کرده اند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار: روز بازارها از ابتدای اسفندماه ۱۳۹۸، با دستور ستاد مبارزه با کرونا به طور کامل تعطیل شده بودند.

مهندس جاپلقی مسئول خدمات شهری شهرداری خوانسار گفت: از تاریخ ۷ بهمن ماه ۱۳۹۹ فعالیت بازار روز خوانسار در فضای روباز و با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی مناسب آغاز می‌گردد تا بدین ترتیب ضمن تامین اقلام مورد نیاز شهروندان عزیز، از گسترش بیماری اجتناب گردیده و سلامت شهروندان به خطر نیفتد اما لازمه تحقق این امر همکاری و همراهی همشهریان عزیز در رعایت پروتکل‌های بهداشتی می‌باشد.

مهندس جاپلقی در پایان از همشهریان محترم درخواست نمود تا نسبت به رعایت کامل پروتکل های بهداشتی، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک و دستکش اهتمام ویژه داشته باشند.