آغاز عملیات احداث کنارگذر شرقی خوانسار با حضور استاندار اصفهان

20:40 1399/11/18

کنارگذر شرقی خوانسار حدفاصل میدان عسل تا کیلومتر پنج کمربندی است که با اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال کلنگ زنی شده است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار: با حضور دکتر عباس رضایی استاندار اصفهان و همچنین دکتر سید مسعود خاتمی نماینده مردم خوانسار و گلپایگان در مجلس شورای اسلامی و همچنین مقامات استانی و شهرستانی عملیات اجرایی کنارگذر شرقی خوانسار به طول نوزده و نیم کیلومتر به صورت تلفیقی با کمربندی شهری در سه مرحله با مشارکت اداره راه و شهرسازی و شهرداری خوانسار آغاز شد.

استاندار اصفهان با اشاره به اینکه در سفر رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به اصفهان، برای احداث کمربندی خوانسار بودجه ای تخصیص یافت، افزود: کنارگذر شرقی خوانسار حدفاصل میدان عسل تا کیلومتر پنج کمربندی با اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال توسط شهرداری خوانسار انجام خواهد شد.

در این مراسم مهندس اسحاقی شهردار خوانسار با بیان اینکه خوانسار تنها شهر بدون کمربندی در استان است و با تردد کامیون‌ها از داخل شهر مشکلات ترافیکی ایجاد شده است ، گفت: برای احداث این پروژه باید با برنامه مدون و هر چه سریع‌تر نسبت به اجرای آن اقدام نمود .