اجرای آبیاری تحت فشار مسکن مهر

9:20 1399/11/30

آبیاری تحت فشار مسکن مهر شهر خوانسار در حال اجرا می باشد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، مهندس نوروزی مسئول واحد فضای سبز شهرداری خوانسار با اعلام این خبر افزود : با توجه به اهمیت موضوع آب و ضرورت صرفه جویی در منابع آبی اجرای آبیاری تحت فشار از پنج سال گذشته در دستور کار قرار گرفته است.

وی با اشاره به مزایی این طرح ها ، بیان کرد: افزایش راندمان آبیاری، کاهش آب مصرفی،  کاهش ترافیک و تصادفات شهری، کاهش نیروی انسانی، کاهش هزینه حمل آب توسط تانکر، از جمله مزایای طرح های یاد شده است.