مراسم تجلیل از آتش نشانان شهر خوانسار

8:3 1394/7/7

به مناسبت روز 7 مهر روز ایمنی ،آتش نشانی، مراسمی در شهرداری خوانسار با حضور فرماندار محترم، شهردار محترم، اعضای محترم شورای اسلامی شهر و اعضای مدیریت بحران شهرستان خوانسار برگزار شد.

در این جلسه شهردار خوانسار جناب آقای مهندس اسحاقی به بیان مشکلات آتش نشانی از جمله آتش سوزی مراتع، نبودن ایستگاه آتش نشانی روستایی و تحت پوشش بودن روستاها و وسعت حوزه استحفاظی، لزوم احداث ایستگاه دوم  با توجه به طولی بودن شهر حدود 13 کیلومتر و کمبود امکانات و تجهیزات در اطفاء حریق های ساختمان های بلند مرتبه، از جمله تشک نجات و نردبان هیدرولیکی پرداختند.

سپس نائب رئیس شورای اسلامی شهر نسبت به تقدیر از آتش نشانان پرداختند و آنان را فرشتگان نجات نامیدند.

فرماندار محترم نیز در پایان جلسه ضمن تقدیر از تلاش آتش نشانان بر لزوم رفع مشکلات آتش نشانی جهت افزایش احساس امنیت شهروندان تاکید نمودند و اعلام کردند که آماده همکاری و همراهی با شهرداری جهت تجهیز ایستگاه آتش نشانی می باشند.

ایشان بر ضرورت احداث ایستگاه شماره 2 آتش نشانی در محدوده دانشگاه پیام نور تاکید نمودند.

در این جلسه مهدی احمدی مسئول آتش نشانی شهرداری خوانسار گزارشی یکساله از عملکرد این واحد را اعلام نمود که به شرح ذیل می باشد.

1.برگزاری 24 جلسه آموزشی 1200 نفره جهت سپاه، آموزش و پرورش و مدارس، هلال احمر، اداره برق، بانک قوامین و نیروی انتظامی

2. حضور در مانورهای مدیریت بحران شهرستان و ادارات تابعه از جمله مدارس، ناحیه مقاومت بسیج و نیروی انتظامی

3. حضور دانش آموزان مدارس، پیش دبستانی ها و مهد کودک ها در ایستگاه به تعداد 15 مورد و آموزش های عینی

4. بازدید کارشناسی از تمام مدارس سطح شهر طبق فرم چک لیست مخصوص و ارائه مشکلات و معایب به آموزش و پرورش

5. بازدید کارشناسی از تمام هیئت ها، حسینیه ها و تکایا طبق چک لیست مخصوص و ارائه مشکلات و معایب به مسولین هیئت ها

6. بازدید کارشناسی جهت اسکان مسافرین نوروزی از مدارس اسکان و آموزش سرایداران مدارس.

7. بازدید کارشناسی از اماکن اقامتی مانند هتل ، مهمانسرا، سرای پدری و....

8. بازدید از ساختمان های در حال احداث بالای سه طبقه حدود 34 مجموعه (160 واحد)

9. تجهیز آتش نشانی به ست هیدرولیک نیمه سنگین جهت استفاده در مواقه حوادث و تصادفات

10.تهیه برشور جهت مدارس، هیئت ها، مساجد، مغازه ها، چهارشنبه سوری