خوانسار میزبان شورای اسلامی استان اصفهان

11:49 1394/7/11

شهرداری و شورای اسلامی شهر خوانسار میزبان جلسه شورای اسلامی استان اصفهان در تاریخ 94/7/7 بود.

در این جلسه که به بررسی مشکلات شهرستان خوانسار پرداخته شد ابتدا کلیپی جهت معرفی شهرستان خوانسار پخش گردید. سپس آقای کیانی رئیس شورای اسلامی استان اصفهان دستور کار جلسه را قرائت نمودند و اشاره ای به مشکلات شهرستان خوانسار نمودند.

سید حسن شفعتی فرماندار شهرستان نیز مهمان جلسه شورای استان بودند که ضمن خیر مقدم به اعضای شورای اسلامی استان اصفهان به مشکلات شهرستان خوانسار از جمله نداشتن کمربندی و عدم وجود شبکه دفع فاضلاب شهری و مشکلات پیش آمده به دلیل جنس زمین خوانسار در این زمینه اشاره نمودند.

حجت الاسلام سجادی، رئیس شورای اسلامی شهر و شهرستان نیز با صحه گذاشتن بر مشکلات مطرح شده از طرف فرماندار محترم، درخواست رفع خطر از سه راهی بهشت فاطمیه خوانسار را نمودند. ایشان همچنین تاکید داشتند که شوراها باید بر تمامی مسائل شهری نظارت داشته باشند و فقط شورای شهرداری نباشند.

سپس نماینده شورای اسلامی شهرستان گلپایگان و نماینده شورای اسلامی شهرستان فریدونشهر با توجه به وضعیت جغرافیایی و شرایط آب و هوایی و محیط زیستی شهرستان خوانسار بر رفع مشکلات این شهرستان تاکید نمودند.

در پایان نیز مهندس کمالی مدیرکل محترم دفتر امور شهری و شوراها که مهمان ویژه شورای اسلامی استان بودند به سخنرانی پرداختند.ایشان ضمن ارائه گزارش از کمک های دولتی به 106 شهر استان اصفهان اعلام نمودند که مدیریت شهرداری ها مدیریت به مُلک است و این مدیریت بسیار باید دقیق باشد.

ایسان اعلام نمودند که کل بودجه شهرهای استان اصفهان 4900 میلیارد تومان است که دولت تاکنون 415 میلیاردتومان تا تاریخ 12/6/ کمک نموده است.

ایشان ضمن بیان اینکه متوسط سرانه بودجه به هر نفر شهرنشین در استان 780000تومان است اعلام کردند که بیشترین سرانه 1250000 تومان و کمترین 250000 تومان می باشد.

ایشان همچنین اشاراتی به مصوبات شورای اسلامی شهرها داشتند و اعلام نمودند که شوراها دارای ظرفیتی بسیار بالایی هستند. وی با اشاره به ماده 71 قانون شوراهای اسلامی اعلام نمود که در این قانون به 7 بند نظارتی شوراها اشاره شده است و 8 بند تصویبی شوراها و  الباقی همکاری و تعامل می باشد.

ایشان در پایان بر تعامل مسئولان شهرستان ها به ویژه شهرداران و فرمانداران و شوراها جهت رشد و توسعه شهرستان ها تاکید نمودند.

شایان ذکر است این جلسه در محل هتل زاگرس برگرار شد و شهردار، اعضای شورای اسلامی شهر و فرماندار شهرستان در این جلسه حضور داشتند.