دیدار با خانواده های جان باختگان حادثه منا

11:0 1394/7/13

مسئولین شهرستان خوانسار با خانواده های جان باختگان حادثه خونین منا دیدار داشتند.

در این دیدار که عصر یکشنبه  و صبح دوشنبه  12 و 13 مهرماه انجام شد ، مسئولین با سرکشی از خانواده ها و ابراز همدردی با ایشان ، آرزوی صبربرای این خانواده های داغدار داشتند.

شهرداری خوانسار نیز به خانواده های مهاجران الی الله ، خانواده های  قانونی و گلشنی و سعیدی تسلیت عرض نموده و صبر جزیل برای خانواده هایشان از درگاه خداوند متعال خواهان و خواستار است.

مراسم تشییع پیکر جان باختگان فردا سه شنبه 14 مهرماه از فرمانداری شهرستان خوانسار به سمت میدان امام برگزار می گردد.