دفترچه های طرح بومی

12:31 1394/7/14

دفترچه های طرح دار بومی خوانسارآماده توزیع و عرضه شده است.

این دفترچه ها که در سال دوم چاپ و توزیع  خود قرار دارد،با طرح جلدی متفاوت از سال گذشته چاپ گردیده است.دفترچه ها 80 برگ و فنری دوبل می باشد که با قیمت 3000 تومان در فروشگاه شهروند(واقع در پارک سرچشمه) به فروش میرسد.

لازم به ذکر است که در طراحی جلد این دفترچه ها از شخصیت های کارتونی ایرانی استفاده شده که خود الگوی بسیار مناسبی برای سن کودکان و نوجوانان می باشد.

این دفترچه ها در چهار طرح با گروه سنی کودکان و نوجوانان و یک طرح جهت بزرگسالان چاپ شده است که برای همه اقشار قابل استفاده باشد.

یکی دیگر از زیبایی های این دفترچه ها حک شدن نام خوانسار در هر صفحه از این دفترچه ها است.