جشنواره خانوادگی سازه های بازیافتی

9:4 1394/7/22

مراسم افتتاحیه جشنواره خانوادگی سازه های بازیافتی ،ظهر سه شنبه 21مهرماه در دبیرستان 17 شهریور آغاز به کار کرد.

این مراسم  با حضور شهردار محترم، روسای ادارات جهاد کشاورزی، محیط زیست، منابع طبیعی ،معاونت پرورشی آموزش و پرورش، هیئت مدیره همیاران محیط زیست ، مدیرپژوهش سرای محقق خوانساری، همچنین مدیر و دبیران دبیرستان 17 شهریورو جمعی از دانش آموزان برگزار شد.

رونمایی از سازه های بازیافتی که اعضای جمعیت همیاران محیط زیست از ماه ها قبل آنها را ساخته بودند،در این مراسم انجام شد.

هدف از اجرای این جشنواره، ترویج فرهنگ بازیافت و تفکیک زباله از مبدا ، ایده پردازی در بین دانش آموزان بوده و همچنین در راستای نیل به اهدافی که در تفاهم نامه بین شهرداری و اداره آموزش و پرورش امضا شده بود،این جشنواره آغاز شد.

مهدی احمدی مسول واحد فرهنگی اجتماعی شهرداری در این افتتاحیه با اشاره به آمار جمع آوری زباله در خوانسار و مشکلات و معضلات به وجود آمده در این خصوص، خاطر نشان ساخت: بهترین قشری که می توانند در خانواده ومدرسه و شهر خود الگوی مصرف و این فرهنگ را درونی سازند، دانش آموزان هستند و تحقق شعار این جشنواره که بیاییم خوانسار را پاکیزه ترین شهر بسازیم، به دست دانش آموزان انجام می گیرد.

وی افزود: این سازه های بازیافتی به صورت گردشی در بین تمامی مدارس به مدت دوهفته اجرا میشود وهمچنین مدت اجرای این جشنواره تا اسفندماه ادامه دارد وایده های برتر در این جشنواره به صورت سازه های شهری ساخته می شود و با نام صاحب اثر و ایده به معرض دید شهروندان قرار خواهد گرفت.

احمدی اضافه کرد: به همین منظور دو کیوسک بازیافت (چهار راه شهدا و سنگ شیر) آغاز به کار کرده که در روزهای زوج پایگاه  شهدا و درروزهای فرد پایگاه سنگ شیر مواد بازیافتی شهروندان را دریافت خواهد کرد.

از دیگر برنامه های این مراسم برگزاری مسابقه ساخت تزئینات از وسایل دورریختنی، اجرای پاوروینت الگوی مصرف که به صورت علمی ارئه گردید، اجرای طنز آجی ملوک و بازیافت، برگزاری مسابقه از مطالب علمی گفته شده در جلسه و همچنین نمایشی از تمامی سازه های بازیافتی درون مجموعه انجام شد