فعالیت های عمرانی در ایام محرم

12:43 1394/7/23

در آستانه محرم و ایام سوگواری سید و سالار شهیدان امام حسین(ع) ، عملیات لکه گیری آسفالت در محل هیئت های خوانسار انجام می شود.

مهندس علیرضا مقدسی در گفتگو با واحد روابط عمومی خاطر نشان ساخت: با فرا رسیدن ایام عزاداری هیئت های خوانسار و با هماهنگی مسئولین هیئت ها، در خیابان های منتهی به هیئت ها و محل پذیرایی و نذورات و همچنین محل مهمانسراهای هیئت ها، به صورت مدون عملیات لکه گیری آسفالت انجام می شود.

وی خاطر نشان ساخت: اصلاح جداول، ترمیم ترانشه ها، خاکبرداری واصلاح سطوح، کانیو گذاری و.... از دیگر اقداماتی است که این روزها جهت هرچه بهتر برگزار شدن مراسم و پذیرایی از میهمانان هیئت ها در عزاداری امام حسین(ع) انجام می گیرد.

IMG_6756jpg.zip (194/23 kb)