خدمات شهری درایام محرم

11:9 1394/7/28

شهردار خوانسار: در ایام محرم خدمات شهرداری ، شبانه روزی و در سه شیفت کاری می باشد.

شهردار خوانسار در گفتگو با واحد روابط عمومی اعلام کرد:در ایام سوگواری اباعبدالله الحسین(ع) و شروع برگزاری دسته جات عزاداری، جدول کاری کارگران درواحد خدمات شهری در سه شیفت کاری برنامه ریزی شده است. توزیع سطل های زباله مکانیزه در هیئت های عزاداری و آشپزخانه ها، رفت و روب مسیر تمامی هیئت ها و محل های برگزاری سوگواری مانند بیت ابن الرضا و حسینیه دوراه ، تقسیم بندی هیئت ها در جمع آوری زباله به صورت شبانه و روزانه ، در این روزها به صورت مدون انجام می شود.

مهندس اسحاقی اضافه کرد: شستشوی صبحگاهی مسیر خیابان های اصلی مانند خیابان شهدا، خیابان امام(ره) ، خیابان شهید رجایی، شیفت بندی در کشتارگاه و هماهنگی با شبکه دامپزشکی و بهداشت جهت بررسی کشتار روزانه هیئت ها ،از دیگر خدمات شهرداری در این روزها می باشد.

وی با توجه به خدمات واحد آتش نشانی  افزود: بررسی رعایت موارد ایمنی در هیئت ها و آشپزخانه ها ، تجهیز هیئت ها به کپسول آتش نشانی، و استقرارماشین آتش نشانی در نزدیکی حسینیه دوراه و بیت ابن الرضا ومسیر خیابان امام(ره) و محل تردد دسته جات عزاداری ،از خدمات این واحد می باشد.