خرید یک دستگاه کامیون زباله

9:55 1394/8/9

شهردار خوانسار از خرید یک دستگاه کامیون زباله کش خبر داد.

مهندس محسن اسحاقی با اشاره به حجم زباله تولیدی در خوانسار خاطر نشان ساخت: زباله تولیدی در شهر خوانسار به میزان  15 تا 17 تن می باشد که جمع آوری این مقدار ، مستلزم امکانات بیشتری است، که با خرید این دستگاه تسهیل در جمع آوری زیاله، همچنین صرفه جویی در وقت و زمان(با توجه به گستردگی مکانی شهر)این امر میسر می گردد.

وی در خصوص مشخصات و کاربرد این دستگاه افزود: ظرفیت این ماشین حمل زباله 10 تن می باشد وبا هزینه 600000000 ریال خریداری شده است،همچنین از این کامیون  برای جمع آوری زباله در معابر اصلی شهری استفاده می گردد.