اولین جلسه تقویم فرهنگی

12:29 1394/10/27

اولین جلسه تقویم فرهنگی عصر دیروز شنبه 26 دیماه در دفتر شهردار برگزار شد.

این جلسه که با حضور شهردار، مسئولین روابط عمومی و واحد فرهنگی اجتماعی شهرداری، برخی از جوانان هنرمند و صاحب نظر تشکیل شد، درباره آیتم ها و نوع تقویم، طرحها،مشاهیر،محدودیت های تقویم ،طبیعت ، جاذبه های گردشگری و... بحث و تبادل نظر گردید.

همچنین در خصوص پیشنهادات و بازخوردها در تقویم فرهنگی سال 94 صحبت شد و هدف ها در رویکرد جدید تقویم فرهنگی سال 95 تبیین گردید.

در پایان این جلسه از دو هنرمند جوان آقایان علی معصومی وبهنام عافی ، طراحان گرافیکی جلد دفترچه های طرح بومی چاپ 93 و 94 وتقویم فرهنگی 94،طراح نقشه گردشگری و تابلوهای مشاهیر خوانسارتقدیر و تشکر به عمل آمد.