رانندگان تاکسی در شهرداری

14:18 1394/11/21

عصر دیروز سه شنبه 20 بهمن ماه ، جلسه با رانندگان شهری خوانسار در سالن اجتماعات شهرداری برگزار گردید.

در این جلسه که با حضور نماینده شورای اسلامی شهر در تاکسیرانی، رئیس پلیس راهور، مسئول حمل و نقل همگانی شهرداری و تعداد کثیری از رانندگان تاکسی شهری خوانسار تشکیل شد، پیرامون مسائل و مشکلات فرهنگی و ترافیکی بحث و تبادل نظر گردید.

معضل تجمع بیشتر از تعداد مصوب تاکسی ها در میدان امام(ره) و لزوم رعایت تاکسیرانان مطرح گردید،همچنین در خصوص همکاری و مساعدت راهور در جهت جلوگیری از تردد خودروهای مسافربر شخصی صحبت شد و واحد حمل و نقل همگانی شهرداری نیز از اقدام شهرداری در مورد خط کشی محل ایستگاه تاکسی ها و نصب تابلو در اکثر ایستگاههای تاکسی گزارشی ارائه کرد.

در پایان این جلسه از رانندگان وظیفه شناس و مورد رضایت شهروندان تقدیر و تشکر به عمل آمد.