رحلت آیت اله سید محمد باقر خوانساری

11:53 1394/11/29

آیت‌الله سیدمحمدباقر خوانساری، فرزند آیت‌الله‌العظمی سیدمحمدتقی خوانساری و از علمای بزرگ تهران  پس از یک عمر مجاهدت علمی، تعلیم، هدایت و تلاش در امور خیریه، شامگاه سه شنبه 27 بهمن ماه، در تهران به دیار باقی شتافت.

به همین مناسبت، بیت معظم له ضمن انتشار بیانیه‌ای در این زمینه، از برگزاری مراسم تشییع این عالم فقید در صبح روز پنجشنبه خبر داده است که متن کامل آن را در ادامه می‌خوانید:

انالله واناالیه راجعون

اذامات العالم الفقیه ثلم فی الاسلام ثلمه لایسدهاشیء

بانهایت تأثر و تأسف ارتحال جانسوز فقیه متّقی، عالم مجاهد مرحوم آیت الله العظمی آقای حاج سیّد محمّد باقر خوانساری طاب ثراه را که نیمی از عمر بابرکت خویش را در تحصیل و تدریس علوم اهل بیت عصمت و طهارت علیهم الاف التحیه والثناء در حوزه های علمیه مقدسه قم و نجف اشرف گذرانده و بیش از پنجاه سال نیز تلاش بی وقفه و صادقانه در تبلیغ مکتب رهایی بخش تشیع، از جمله تألیف کتب علمی در تهران، به ویژه طی سی و هفت سال گذشته پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی در مسجد حضرت امام خمینی قدّس سرّه الشریف در بازار تهران داشته اند را به اطلاع عموم مؤمنین و مؤمنات و امت شهیدپرور و قدرشناس می رساند.

بدینوسیله اعلام می گردد پیکر مطهر آن عالم ربانی ساعت 9 صبح روز پنجشنبه 94/11/29 در تهران از میدان امام خمینی(ره) جنب ایستگاه مترو تا مسجد حضرت امام خمینی(ره) بازار تشییع می گردد.

همچنین از ساعت 15/30 الی 17 روز پنجشنبه فوق الاشاره، مجلس ترحیم مردانه و زنانه در مسجد امام خمینی(ره) بازار برگزار خواهد گردید.

یادآور می‌شود، پیکر آیت‌الله سیدمحمدباقر خوانساری طبق وصیت معظم له در نجف به خاک سپرده خواهد شد.

شهرداری خوانسار نیز رحلت این فقیه عالم را به بیت مکرم آن جناب ، تمام شیعیان جهان وهمچنین به شهروندان عزیز خوانسار تسلیت می گوید.