بزرگداشت آیت اله حاج سیدمحمدباقر خوانساری

11:51 1394/12/18

مراسم بزرگداشت حضرت آیت اله حاج سیدمحمدباقر خوانساری برگزار می گردد.

این مراسم بزرگداشت به مناسبت رحلت فقیه وارسته حضرت آیت اله آقای حاج سید محمدباقر خوانساری فرزند گرامی مرجع عظیم الشان حضرت آیت اله العظمی آقای حاج سیدمحمد تقی خوانساری(ره) به همت بیت مکرم آیت اله ابن الرضا تدارک شده است .

مراسم روز پنج شنبه 20 اسفندماه از ساعت 9:30 الی 11 صبح در مسجد آقااسداله خوانسار برگزار می گردد.شرکت در این مراسم تکریم فقه و فقاهت و تجلیل از یک عمر خدمت بی شائبه و تعظیم از مقام شامخ مرجعیت خواهد بود.