هفته بدون حادثه

14:17 1395/1/9

هفته اول سال 95 هیچ گونه گزارش حادثه یا آتش سوزی به آتش نشانی اعلام نشد.

مسئول ایستگاه آتش نشانی و کمیته امداد و نجات شهرداری خوانسار اعلام نمود که هفته اول سال 95 هیچ گونه حادثه و حریقی در سطح شهر خوانسار رخ نداد و بحمداله تماسی با 125 گرفته نشد.

مهدی احمدی اعلام نمود که به منظور پیشگیری از حوادث احتمالی کارشناسان آتش نشانی نسبت به بازدید از اماکن اسکان نوروزی ازجمله مدارس و هتل و سرای پدری و مهمانسرای جهانگردی در پیش از نوروز اقدام نمودند و مشکلات احتمالی را جهت رفع آن منعکس نمودند.

مسئول کمیته امدادونجات شهرداری خوانسار همچنین از چاپ و توزیع 2000 بروشور هشداری ایمنی درخصوص چهارشنبه آخرسال و حضور کارشناسان آتش نشانی در صبحگاه مدارس جهت توجیه دانش آموزان درخصوص خطرات و حوادث احتمالی چهارشنبه آخر سال خبر داد.

مهدی احمدی اعلام نمود که کلیه پرسنل ایستگاه آتش نشانی در آماده باش کامل جهت خدمت رسانی به مسافرین و همشهریان عزیز می باشند.