جلسه هماهنگی  جشن روز خوانسار

جلسه هماهنگی جشن روز خوانسار

15:57 1395/2/15

جلسه هماهنگی جشن روز خوانسار در روز چهارشنبه 15 اردیبهشت ساعت 8:30 صبح در محل سالن اجتماعات شهرداری خوانسار تشکیل گردید.

این جلسه که به میزبانی شهرداری خوانسار بنا بر دعوت قبلی از ادارات مرتبط با برگزاری جشن روز خوانسار در محل سالن اجتماعات شهرداری تشکیل شد، با حضور شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر، فرماندهی انتظامی شهرستان ، مدیریت راهور، نماینده فرمانداری ، دانشگاه پیام نور، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ، اداره ورزش و جوانان و میراث فرهنگی و گردشگری تشکیل گردید.

در این جلسه هماهنگی های لازم انتظامی ، ترافیکی و اداری بین مسئولان صحبت شد و مقرر گردید تمام برنامه ریزی ها برای اجرای یک مراسم جشن با حضور همشهریان و مسئولین در خور شان مردم برگزار گردد.

همچنین مقرر شد همشهریان عزیز سعی نمایند حتی المقدور بدون استفاده از وسیله نقلیه شخصی (با وسایل حمل و نقل عمومی یا پیاده) به محل برگزاری جشن حضور بهم رسانند ، به دلیل جلوگیری از ترافیک و آسایش و سهولت تردد مسافرین و مهمانان.