رونمایی از تقویم فرهنگی خوانسار

19:22 1395/2/22

تقویم فرهنگی خوانسارفردا در همایش علمی فرهنگی گویش خوانساری رونمایی خواهد شد.

همزمان با همایش علمی فرهنگی گویش خوانساری که فردا در دانشگاه پیام نور برگزار می شود از تقویم فرهنگی شهرستان خوانسار در قطع جیبی رونمایی خواهد شد.

مهندس اسحاقی شهردار خوانسار اعلام نمود تقویم فرهنگی خوانساردر سال 94 به صورت رومیزی تدوین و چاپ گردید و در سال 95 با تشکیل یک تیم تحقیقاتی در واحد فرهنگی اجتماعی شهرداری علاوه بر تقویم رومیزی با تلاش بیش از چهار ماه اقدام به تدوین و طراحی تقویم در قطع جیبی نمودند.

شهردار خوانسار از دیگر مشخصه های این تقویم به تعداد صفحات آن در 111 صفحه اشاره نمود و عنوان کردند که این تقویم به صورت هفته ای تدوین شده که در صفحات روبه روی آن توضیحاتی در خصوص اتفاقات و رویدادهای آن هفته درج شده است.

مهندس اسحاقی مطرح نمود که در فرایند تدوین تقویم برای طراحی جلد و دعای تحویل سال از خط استاد یداله کابلی خوانساری استفاده شده است .

ایشان مطرح نمودند که رونمایی از این طرح فرهنگی در همایش علمی فرهنگی گویش خوانسار با حضور مسئولین ،اساتید و هنرمندان و چهره های فرهنگی و علمی انجام خواهد شد