نصب چراغ های آبشاری

9:20 1395/4/13

شهردار خوانسار از نصب LED آبشاری در بلوار آیات عظام گلپایگانی خبر داد.

مهندس محسن اسحاقی در گفتگو با واحد روابط عمومی اعلام کرد:با هدف زیبا سازی و نکوسازی روشنایی های ابتدای شهر خوانسار از سمت گلپایگان ، تعداد 90 عدد LED آبشاری در بلوار آیات عظام گلپایگانی نصب گردیده است.

شهردار خوانسار با توجه به ویژگیهای چراغها خاطرنشان ساخت: این چراغها از نوع LED آبشاری هستند که در طرح جدید و با هفت رنگ ثابت و متحرک که در حدفاصل میدان امام حسین(ع) تا هرستانه در دو طرف بلوار آیات عظام گلپایگانی انجام شده است.

مهندس اسحاقی اضافه کرد: این LED های آبشاری با نام وال واشر آبشاری و با ارتفاع 6 متری در 45 پایه دو طرفه که مجمعا 90 عدد می باشد جلوه شبانه این منطقه را متفاوت تر از گذشته نموده است.

شهردار خوانسار اقزود: نصب این چراغها با هزینه ای بالغ بر 650000000 ریال انجام شده است.

* باز نشر اخبار با ذکر منبع بلامانع است.