آمارحوادث در سه ماهه سال جاری

11:21 1395/4/15

مسئول آتش نشانی شهرداری اعلام کرد : بیشترین آمار حوادث در سه ماهه ابتدای سال 95، آتش سوزی مرتع بوده است.

مهدی احمدی در گفتگو با واحد روابط عمومی حوادثی را که در این سه ماهه در شهر رخ داده است تشریح کرد:

حادثه

تعداد

آتش سوزی باغ

9 مورد

آتش سوزی مرتع

آتش سوزی خودرو

آتش سوزی کارخانه

آتش سوزی خرمن

حادثه انگشتری

مارگیری

قفل شدن درب

2 مورد

مجموع حوادث و آتش سوزیها 46 مورد بوده است

مسئول آتش نشانی شهرداری خوانسار از شهروندان درخواست کرد: با توجه به افزایش دما و حضور همشهریان در دامنه طبیعت و باغات حتی الامکان از روشن کردن آتش خودداری و یا در صورت نیاز بعد از اتمام از خاموش کردن و سرد کردن آتش با آب مطمئن شوند تا کمترین آسیب را به محیط زیست داشته باشیم.