اصلاح و بهسازی سرویس های بهداشتی

11:15 1395/5/2

سرویس های بهداشتی حسینیه دوراه در حال بهسازی و مرمت می باشد.

مهندس علیرضا مقدسی درخصوص این پروژه گفت: در راستای افزایش رفاه شهروندان و گردشگران، عملیات مرمت و بهسازی سرویس های بهداشتی حسینیه دوراه آغاز شده است و قبل از ماه محرم آماده می شود و مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

مسئول واحد عمرانی شهرداری خوانسار خاطرنشان ساخت: اصلاح سقف سرویس ها به صورت شیروانی، کف سازی، کاشی کاری و نماکاری از جمله اقدامات عمرانی بوده که در حال انجام است.

مهندس مقدسی افزود: با توجه به استفاده از این سرویس ها در ماه محرم و با وجود دسته جات عزاداری در حسینیه دوراه ، علاوه بر اصلاح و مرمت ، 8 چشمه نیز به تعداد سرویس ها افزوده شده است .

* بازنشر اخبار با ذکر منبع بلامانع است.