اتمام مرحله کوهبری در میدان عسل

12:53 1395/5/10

مسئول واحد عمرانی شهرداری از اتمام مرحله کوهبری در میدان عسل خبر داد.

مهندس علیرضا مقدسی در گفتگو با واحد روابط عمومی اعلام کرد: در راستای اجرای مصوبه شورای ترافیک مبنی بر پر خطر بودن میدان عسل و کم بودن  دید رانندگان از سمت جاده اصفهان در ورودی خوانسار، شهرداری خوانسار اقدام به برش کوه در شرق میدان عسل  نمود که هم اکنون این مرحله به پایان رسیده است.

مسئول واحد عمرانی شهرداری خاطر نشان ساخت: از اهداف دیگر این اقدام ، ایجاد ورودی جهت کنارگذر شرقی خوانسار و  بازشدن دید میدان  از سمت جاده اصفهان بوده است.

وی در خصوص اجرای این مرحله افزود: برش کوه و خاکبرداری  این پروژه در فروردین ماه آغاز و تا ابتدای مرداد ادامه داشت و در این مدت  کوهبری به میزان 35000مترمکعب بوده است و با هزینه ای بالغ بر 2000000000 ریال انجام شده است.

* بازنشر اخبار با ذکر منبع بلامانع است.