تخریب بافت فرسوده

10:58 1395/5/12

واحد خدمات شهری شهرداری خوانسار از تخریب بنای مخروبه در محله مالگاه خبر داد.

به گزارش واحد خدمات شهری این بنا به متراژ 270 متر مربع بوده است که موقعیت مکانی آن جنب مسجد فاطمه الزهرا(س) در محله مالگاه می باشد.

واحد خدمات شهری با اشاره به اهداف این تخریب گفت:از آنجایی که این بنا به محل تخلیه زباله های خانگی و محل تجمع حیوانات تبدیل شده بود وباعث آزار و شکایت ساکنان آن محل شده بود که در راستای رضایت شهروندان و جلوگیری از تولید آلودگی در این محل این تخریب انجام شد.

این واحد اعلام کرد: این تخریب با هدف آزادسازی کوچه و رفع خطر انجام شده است و پس از تخریب بنا حدود 75 متر مربع آزادسازی کوچه انجام شده است.میزان خاکبرداری در این تخریب 150 مترمکعب بوده است.

* بازنشر اخبار با ذکر منبع بلامانع است.