تخریب 4 باب بنای مخروبه

12:54 1395/5/25

به درخواست شهروندان در محله بیدهند تعداد 4 باب ینای مخروبه در حال تخریب می باشد.

واحد خدمات شهری اعلام کرد این بناهای مخروبه که به محل جمع شدن زباله و به دنبال آن محل تجمع حیوانات ولگرد شده بود به منظور رفع خطر و جلوگیری از انتشار آلودگی و بیماری این بناها در حال تخریب است.

این تخریب ها در خیابان شهیدان امینی در حال انجام است و تاکنون 3 بنای مخروبه وتقریبا 600 مترمکعب تخریب انجام شده وامروز هم در حال خاکبرداری می باشند.همچنین در آینده نیز این تخریب ها ادامه خواهد داشت.

این واحد همچنین گزارش داد: ضمن تشکر از همکاری و مشارکت اهالی محل و ساکنین بیدهند، با تخریب این بناهای مخروبه دیگر جایی برای جمع شدن حیوانات و معتادین به مواد مخدر وجود نخواهد داشت و همچنین آزادسازی ها به تعریض کوچه و خیابان نیز کمک می کند.