انجام پروژه های ترافیکی

11:32 1395/5/28

شهردار خوانسار از اقدامات ترافیکی شهرداری در این روزهای اخیر خبر داد.

مهندس محسن اسحااقی در گفتگو با واحد روابط عمومی شهرداری اعلام نمود: به منظور ساماندهی تابلوهای شهری و راهنمایی صحیح رانندگان و مسافران ، تابلوهای راهنمای مسیرها از نوع استوانه ای در خیابان آیت اله علوی(ره) و در بلوار سردار صادقی نصب شده است.

شهردار خوانسار با اشاره به مصوبات شورای ترافیک شهرستان خاطرنشان ساخت: شورای ترافیک شهرستان مصوبه ای در خصوص نصب سرعت گیر د رخیابان شهید توحیدی داشت که شهرداری نیز با توجه به این درخواست شواری ترافیک و همچنین درخواست ساکنین محل اقدام به نصب سرعت گیر نمود.همچنین نصب سرعت گیر در منطقه سنگ شیر و قودجان نیز انجام شده است.

مهندس اسحاقی افزود: رنگ آمیزی سرعت گیرهای سطح شهر نیز از اقدامات دیگری است که در جهت ارتقای سطح ایمنی در امور ترافیکی شهر خوانسارانجام شده است.

شهردار خوانسار در خصوص تابلو نام معابر نیز اظهار داشت: هر ماه جلسه شورای نامگذاری معابر نیز انجام می شود و بلافاصله پس از مصوبه شورای نامگذاری ،تابلوهای نام معابر نیز اصلاح و یا نصب می شود که با رضایتمندی شهروندان همراه بوده است.