طرح نوسازی تاکسی های فرسوده

11:13 1395/5/30

مسئول واحد تاکسیرانی شهرداری خوانسار از اتمام مرحله اول نوسازی تاکسی های فرسوده در خوانسار خبر داد.

احمدرضا زینعلی در گفتگو با واحد روابط عمومی خاطر نشان ساخت: در راستای اجرای طرح نوسازی 90 هزار دستگاه تاکسی فرسوده در کشور با هدف کاهش آلودگی هوا ،رفاه مسافرین و افزایش رضایتمندی شهروندان ، از طریق سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور و اتحادیه حمل و نقل همگانی کشور و به همت مالکین محترم تاکسی های فرسوده با سن بیش از 10 سال انجام گردید.

مسئول واحد تاکسیرانی اضافه کرد: در مرحله اول اجرای این طرح تعداد 10 تاکسی فرسوده از ناوگان حمل و نقل همگانی خوانسار خارج گردید و تاکسی نو جایگزین گردید.

زینعلی با اشاره به برنامه پیش روی این واحد افزود: شایان ذکر است مرحله نوسازی تعداد 13 عدد دستگاه تاکسی دیگر نیز در دست پیگیری و اقدام می باشد.