احداث استخر دومنظوره در پارک سرچشمه

10:8 1395/6/1

مسئول واحد فضای سبز شهرداری خوانسار از احداث استخر دومنظوره در پارک سرچشمه خبر داد.

مهندس عباس نوروزی در گفتگو با واحد روابط عمومی با اشاره به اقدامات اخیر این واحد اعلام کرد: این واحد در حال آماده سازی جهت احداث استخر آب دومنظوره ذخیره ای و تفریحی در محل پارکینگ سرچشمه می باشد

مسئول واحد فضای سبز اقدامات اجرایی این واحد را گزارش داد وخاطرنشان ساخت: به منظور حفظ فضای سبز و تامین آب درختان خیابان شهدا و آبیاری این درختان ،300 متر لوله گذاری و هدایت چشمه آب حاجت جهت ذخیره آب در این منطقه انجام شده است.

مهندس نوروزی اظهار داشت: پروژه تغییر آبیاری به روش سنتی و اجرای سیستم آبیاری تحت فشارو قطره ای، همیشه در دستور کار واحد فضای سبز قرار گرفته است و به دنبال این تغییر نیز ،آبیاری قطره ای درختان چنار در خیابان آیت اله علوی(ره) تمام شده است. همچنین اجرای 500 متر آبیاری قطره ای در رفوژبلوار سردار حسنی نیز انجام شده است.