تخریب بیش از 1200 مترمربع بنای فرسوده

13:16 1395/6/4

شهردار خوانسار از تخریب بیش از 1200 مترمربع بنای فرسوده در محله بیدهند خبر داد.

مهندس محسن اسحاقی در گفتگو با واحد روابط عمومی عنوان کرد: با توجه به تعریض و آزادسازی ها در محله بیدهند طی سه هفته اخیر تعداد 9 بنای فرسوده که محل زباله و تجمع حیوانات ولگرد شده بود تخریب گردید.

شهردار خوانسار از میزان تخریب سخن گفت و خاطرنشان ساخت: در پروژه تخریب بناهای فرسوده در هفته های اخیر ،میزان 1200 مترمربع بنا تخریب شده است که با تلاش کلیه واحدهای شهرداری اعم از خدمات شهری ،عمرانی، امور نقلیه ، امور حقوقی وهمکاری و مساعدت های شهروندان به ویژه ساکنین محله بیدهند، این میزان تخریب انجام شده است و 300 مترمکعب نیز میزان خاکبرداری بوده است.

مهندس اسحاقی با اشاره به اهداف این تخریب ها اعلام کرد: آزادسازی معابر و خیبابان ها از اهداف اصلی این تخریب هاست و همچنین بناهای فرسوده محلی برای جمع آوری زباله های خانگی،محل تجمع حیوانات و انتشار آلودگی است که با حکم دادستانی و انجام کلیه موارد حقوقی آن این تخریب ها انجام می شود.

وی افزود: این تخریب ها در کوچه شهید مطهری، خیابان شهیدان امینی، خیابان شریف و.... در محله ی بیدهند بوده است.

اصلاح ورودی سه راهی صفادشت- گلپایگان -خوانسار وآسف
مهندس منصوری