رضایتمندی 83 درصدی شهروندان از رفع سد معبر

10:28 1395/6/20

در جلسه نمایندگان دستگاههای مربوط به حوزه سد معبر، نماینده نیروی انتظامی شهرستان خوانسار از رضایتمندی 83 درصدی شهروندان در اقدام شهرداری در رفع سد معبر خبر داد.

در این جلسه نمایندگان دادگستری،نماینده نیروی انتظامی ،نماینده شورای اسلامی شهر و مسئولین خدمات شهری و حراست شهرداری که در محل ساختمان شهرداری انجام شد با توجه به حقوق شهروندان در استفاده از پیاده روها، قوانین مربوط به شهرداری و رفع سد معبر، همچنین رعایت کسبه نسبت به چیدمان و دکوراسیون محل کسبشان ، به بررسی و تبادل نظر در خصوص سد معبر و رفع آن پرداخته شد.و اعلام گردید برای حل سد معبر در خوانسار نیاز به هم افزایی و مشارکت همه جانبه دستگاههای زیربط وجود دارد.

نماینده نیروی انتظامی شهرستان خوانسار در این جلسه از رضایتمندی 83 درصدی شهروندان از اقدام شهرداری در جمع آوری و رفع سد معبر در سطح شهر اعلام کرد.