نصب حفاظ ایمنی گذرگاه عابرپیاده

14:11 1395/6/20

مسئول واحد حمل و نقل و ترافیک شهرداری خوانسار از نصب حفاظ ایمنی گذرگاه عابر پیاده خبر داد.

احمدرضا زینعلی با اشاره به ایمن سازی محل های تردد عابرین پیاده خاطر نشان ساخت: نصب 5 عدد حفاظ ایمنی گذرگاه عابر پیاده واقع در بلوار آیت اله گلپایگانی و بلوار سردار صادقی جهت تردد ایمن عابرین انجام شده است.

وی افزود: با فرا رسیدن ماه مهر و شروع سال تحصیلی و همچنین پیگیری اقدامات ستاد مهر ، رنگ آمیزی خطوط عابر پیاده و سرعتگیرهای سطح شهر نیز از اولویت های این واحد می باشد.