آیین آلو پزان

18:3 1395/6/27

بیست و شش شهریور آیینی به نام آلوپزان

آلو زرد و الو نمکی خوانسار یکی از سوغات های اصلی شهرستان خوانسار می باشد.اکثر مردم و خانواده های این شهرستان در شهریور ماهبه فراوری کردن آلو زرد به آلو نمکی به شیوه های مدرن و سنتی می پردازند و این امر علاوه بر داشتن جنبه های مادی فراوان برای مردم و اقتصاد این شهر ،دارای جنبه های زیبای فرهنگی و اجتماعی و ناملموس با ارزشی است که توجه گردشگران را از اقصی نقاط  کشور به سوی خود جلب میکند.

خوانسار در هفته های پایانی شهریور ماه مملو از گردشگرانی است که در آخرین روزهای تابستان دوست دارند در سایه سار خوانسار باشندو از نزدیک به تماشای آیین آلوپزان بپردازند