روز آتش نشان در خوانسار

11:18 1395/7/8

مراسم گرامیداشت 7 مهر روز آتش نشان در محل پایگاه آتش نشانی خوانسار برگزار شد.

این مراسم با حضور فرماندار خوانسار، جناب شهردار، اعضای شورای شهر، مسئولین ادارات و پرسنل واحد آتش نشانی روز چهارشنبه 7 مهر در محل ایستگاه آتش نشانی برگزار شد.

در این مراسم شهردار خوانسار ضمن تبریک روز آتش نشانی از تلاشها و زحمات آتشنشانان تقدیر و تشکر نمود و اعلام کرد: شهرداری خوانسار در راستای تجهیز واحد آتش نشانی اقداماتی همچون خرید خودرو ایسوز اطفائیه آتش نشانی به ارزش 500 میلیون تومان،خرید ست هیدرولیک،خرید و تجهیز 35 عدد کپسول آتش نشانی را تا کنون انجام داده است.

مهندس محسن اسحاقی در ادامه خاطر نشان ساخت: خرید حلقه بر برقی، خرید فوم کف ساز جهت اطفاء حریق میعانات نفتی،خرید سه پایه و تجهیزات متعلقه از دیگر اقداماتی بود که برای تجهیز واحد آتش نشانی انجام شده است.

وی از تشکیل مدیریت بحران شهری در شهرداری خبر داد و اعلام کرد که از سال گذشته تا کنون 3 جلسه مدون داشته است.

شهردار خوانسار همچنین با توجه به نیاز شهرداری و کمبود اعتبارات مالی از فرماندارشهرستان درخواست مساعدت و همکاری در احداث ایستگاه آتش نشانی به عنوان پایگاه دوم آتش نشانی ، خرید خودروی پیکاپ آتش نشانی و تشک نجات داشتند .

حجت الاسلام سجادی رئیس شورای اسلامی نیز ضمن تبریک روز آتشنشان درخصوص نجات انسانها با توجه به آیه 32 سوره مائده در قرآن کریم اشاره کرد و گفت: در این یکسال اخیر با توجه به تجهیز و امکانات آتش نشانی  و زحمات این عزیزان مشکل خاصی در زمینه حوادث نداشتیم .حضور به موقع نیروهای آتش نشانی در مواقع آتش سوزیها و تلاش بی وقفه در مهار آتش کار بزرگ و ستودنی است که امیدواریم خداوند اجر اخروی و پداش بسیار عظیمی را برای این عزیزان رقم زده است چنانکه خود در قرآن و پیامبران ما در احادیث به آن اشاره کرده اند.

در ادامه مراسم مهدی احمدی مسئول واحد آتش نشانی ضمن گرامیداشت نام آتشنشانان شهید درحین عملیات ،شهید مسعود تیموری و شهید علی قانع و تبریک این روز به آتشنشانان ، به ارائه گزارش در خصوص اقدامات و عملکرد این واحد اشاره کرد و گفت: طی یک سال گذشته 1400 نفر در قالب31 گروه آموزش اطفاء حریق و امداد و نجات مقدماتی که بیشترین سهم آموزشی آن دانش آموزان و بسیجیان بودند، انجام شده است. همچنین مخاطبان آموزشی این دوره ها کارکنان اداره برق، داوطلبان جمعیت هلال احمر، کارکنان پایگاه انتقال خون ،بانک قوامین ، پرسنل دانشگاه و نیروی انتظامی بوده اند.

مسئول واحد آتش نشانی و خدمات ایمنی با اشاره به پشتیبانی از مراسمات اجرایی و مناسبتی در شهر ، خاطرنشان ساخت: واحد آتش نشانی از کلیه مراسم مانند راهپیمایی 22 بهمن ، روز قدس، کنکور سراسری، شبهای قدر، ایام نوروز، ایام پیک سفر، تعطیلات عید سعید فطر و مسابقات کشوری قرآن به صورت استقرار در محل پشتیبانی می کند و همچنین شرکت در مانورها و رژه های موتوری از جمله عملکرد این واحد است.

مهدی احمدی با توجه به فعالیت های فرهنگی واحد آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری خوانسار اعلام کرد: تهیه برشورهای فرهنگی و هشدارها در ایام نوروز و چهارشنبه سوری نیز از فعالیت های فرهنگی این واحد می باشد.

مسئول واحد آتش نشانی همچنین از کارشناسی و علت یابی حریق ها گفت و افزود: کارشناسی ساختمان های در حال احداث از نظر ایمنی و آتش نشانی ،علت یابی حریق در آتش سوزیها ، سرکشی از هیئت ها، مدارس ،دانشگاهها و ادارت نیز از جمله فعالیت های این واحد و پرسنل آتش نشانی می باشد.

احمدی در پایان از نگاه ویژه ای که جناب شهردار به مقوله آتش نشانی و تجهیز این واحد دارند تقدیر و تشکر کرد، همچنین به دلیل حمایت ها و مساعدت های معاونت محترم شهردار و واحد مالی نیز از ایشان تشکر کرد ونیاز واحد را تشک نجات، نردبان هیدرولیکی، پیست غواصی و کمبود ایستگاه اعلام نمود.

فرماندار خوانسار نیز در این مراسم ضمن تبریک این روز به پرسنل آتش نشانی و تقدیر و تشکر از زحمات و تلاشهای آتش نشانان اعلام کرد: واحد آتش نشانی از طریق فضای مجازی و بازدید از اماکن عمومی و اداری اطلاع رسانی نماید تا همه افراد بتوانند با کارکرد آتش نشانی و عملکرد آن آشنا شوند.

فرماندارخوانسار نیز در پایان صحبت های خود قول مساعد در خصوص رفع نیازها و خرید امکانات و تجهیزات واحد آتش نشانی را دادند.

از برنامه جنبی این مراسم نمایشگاه کلیه وسایل و تجهیزات آتش نشانی بود که مورد بازدید مسئولین قرار گرفت.