25000 مترمربع روکش آسفالت

13:4 1395/7/12

مسئول واحد عمرانی شهرداری از 25000 مترمربع آسفالت ریزی در روزهای اخیر خبر داد.

مهندس علیرضا مقدسی در گفتگو با روابط عمومی با اشاره به پروژه روکش آسفالت در روزهای اخیر اظهار ساخت: این پروژه از هفته قبل آغاز شده است و از ابتدای بلوار سردار حسنی تا انتهای بلوار سردار صادقی و مقداری از ورودی بلوار معلم پس از مرحله قیرپاشی ، روکش آسفالت آن انجام شده است و این پروژه تا روز سه شنبه 13 مهرماه ادامه دارد.

معاون شهرداری خوانسار با توجه به میزان آسفالت ریزی در این مسیر و در دو لاین رفت و برگشت عنوان نمود: 25000 مترمربع آسفالت ریزی در خیابان ها در دو لاین رفت و برگشت انجام شده که طول آن 1300 متر بوده است.

مهندس مقدسی افزود: این پروژه در ادامه روکش آسفالت در سالهای گذشته که از میدان امام حسین(ع) در قودجان آغاز وتا بلوار سردار حسنی انجام شده بود ، اقدام شد .

مسئول واحد عمرانی شهرداری هزینه ی انجام این پروژه را حدودا بالغ بر 5000000000 ریال عنوان کرد.

درخواست از مسئول عمرانی برای اسفالت مسکن مهر
یک شهروند