1000تن آسفالت ریزی در معابر منتهی به هیئت ها

12:9 1395/7/25

معاون شهردار و مسئول واحد عمرانی شهرداری گزارش آسفالت ریزی معابر منتهی به هیئتهای مذهبی و حسینیه های خوانسار را اعلام نمود.

مهندس علیرضا مقدسی در گفتگو با واحد روابط عمومی خاطرنشان ساخت:با توجه به ترمیم ترانشه ها و لکه گیری آسفالت در معابر و کوچه های خوانسار1000 تن آسفالت ریزی انجام شده است.

معاونت شهرداری خوانسار افزود: تمامی کوچه های منتهی به هیئت های مذهبی قبل از شروع ماه محرم و آغاز فعالیت تکیه ها و هیئت ها در عزاداری سید و سالار شهیدان به جهت تسهیل عبورو مرور عزاداران و سوگواران حسینی و وسایل نقلیه آنها لکه گیری و ترمیم گردید.