حضور بیش از 1500کودک حسینی در غرفه کودک

10:14 1395/7/26

کودکان و نوجوانان خوانساری در ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) با قلمهایشان ارادت خود را به غریب دشت کربلا ابراز داشتند.

غرفه کودکان حسینی از ششم محرم در محل خیابان شهدا به همت شهرداری خوانسار و با همکاری مربیان کانون پرورش فکری،مربیان مهدکودکها و با حضور کودکان و نوجوانان آغاز به کار کرد.

این غرفه ها در بخش نقاشی،کاردستی، قصه و کتاب و خوشنویسی فعالیت می نمود که با استقبال چشمگیر خانواده ها و مسافران و میهمانان عزای حسینی در خوانسار روبه رو شد.

در این حرکت فرهنگی که شش روز ادامه داشت ، تعداد 300 عدد برگه نقاشی با موضوع عاشورای حسینی و محرم، 100متر نقاشی دیواری کشیده شد و تعداد 270 عدد کاردستی توسط بچه ها درست شد و دل نوشته هایی نیز برای ارادت با امام حسین و یاران باوفایش نوشته شد.

اجرای مداحی و سینه زنی کودکان در نمایشگاه در صبح تاسوعای حسینی فضای غرفه های را معطر به نور صلوات و اشک نمود.

بنا بر اعلام مسئول فرهنگی اجتماعی شهرداری بیش از 1500 کودک و نوجوان در این ایام از غرفه بازدید و در ان فعالیت نمودند.