محرم بدون حادثه در هیئت ها

9:9 1395/7/27

در دهه اول محرم امسال هیچ حادثه ای در هیئت های مذهبی خوانسار رخ نداد.

مسئول ایستگاه آتش نشانی خوانساردر گفتگو با واحد روابط عمومی اعلام نمود که با توجه به برگزاری جلسه های مدیریت بحران شهری و آمادگی و پیش بینی اقدامات ، در هیئت های مذهبی شهر هیچگونه حادثه ای نداشتیم.

مهدی احمدی اعلام نمود که قبل از فرارسیدن ماه محرم کارشناسان آتش نشانی نسبت به بازدید از آشپزخانه ها، انبار ها و تکیه ها و حسینیه ها اقدام نمودند و مواد لازم را جهت رفع نقص تذکر دادند که بحمداله با همراهی مسئولین هیئت ها نسبت به رخداد حوادث پیشگیری گردید.

مسئول آتش نشانی در ادامه اعلام نمود که در 6 روزعزاداریها یک تیم آتش نشانی در نزدیکی حسینیه دوراه مستقر گردید و در روز تاسوعا و عاشورا با توجه به افزایش ترافیک یک خودروی عملیات اطفائیه و حوادث نیز در خیابان 13 محرم مستقر شدند.

احمدی همچنین از بروز یک سانحه تصادف در شهرک شاهد در روز تاسوعا خبر داد که منجر به مصدوم شدن سرنشینان خودروها گردید که با حضور تیم آتش نشانی نسبت به رهاسازی یکی از مصدومین از داخل خودرویی که پایش گیر کرده بود در اسرع وقت به عنوان اولین تیم عملیاتی در سر صحنه اقدام گردید.