جمع آوری روزانه بیش از 50 تن زباله در ایام محرم

12:36 1395/7/28

واحد خدمات شهری شهرداری از حجم دوبرابری تولید زباله در روز تاسوعا و عاشورا خبر داد.

واحد خدمات شهری شهرداری خوانسار با اشاره به خدمات این واحد در ایام محرم تشریح کرد: نظافت و رفت و روب و همچنین جمع آوری زباله ها علاوه بر مسیر اصلی شهری(خیابان امام) در تمامی هیئت های مذهبی خوانسار در سه نوبت کاری در ایام محرم انجام شده است.

واحد خدمات شهری در خصوص تولید زباله و پسماند اعلام کرد: حجم تولید زباله در روزهای عادی تقریبا روزانه 15 تن می باشد که در ایام محرم این میزان تولید زباله خانگی به میزان 20 تن افزایش پیدا می کند. که علاوه بر جمع آوری این زباله ها ، زباله های تولیدی تعداد 40 هیئت های مذهبی نیز که مقدار 30 تن زباله بود که روزانه بیش از 50 تن زباله جمع آوری می گردید و به همین منظور و به جهت خدمات رسانی و تسریع در جمع آوری زباله ها ، با اضافه نمودن 2 خودروی حمل زباله و مجموعا فعالیت 6 خودروی حمل زباله ،در این ایام ،محدوده شهری و همچنین مسیر هیئت ها را پوشش داد .

واحد خدمات شهری همچنین از آب پاشی معابر و محل حرکت زنجیر زنان و دسته جات عزاداری روزانه در سه نوبت صبح ظهر و عصر انجام شده است .لازم به ذکر است که به کلیه هیئت های مذهبی که 40 هیئت بودند سطل زباله مکانیزه، پلاستیک زباله و جاروی دستی جهت نظافت ،تحویل آنان شده بود.