اطفاء حریق دو دستگاه خودرو

17:51 1395/7/29

تیم آتش نشانی خوانسار در شامگاه چهارشنبه 29 مهرماه نسبت به اطفاء حریق در خودروی مورد طعمه حریق اقدام نمودند.

مهدی احمدی مسئول آتش نشانی شهرداری خوانسار اعلام نمود که بنا بر اعلام تلفنی حریق دودستگاه خودرو در ساعت 18:35 دقیقه، بلافاصله تیم آتش نشانی به محل اعزام شدند که با تلاش پرسنل آتش نشانی نسبت به اطفاء حریق خودروهای مورد طعمه آتش اقدام و باعث شد که کمترین خسارت به خودروها به وجود بیاید و گسترش آتش به سایر قسمت ها جلوگیری شد.

احمدی اعلام نمودکه درصورت منفجر شدن باک های سوخت خودروها امکان افزایش خسارت به اماکن دیگر و سایر قسمت ها و خسارت های جانی نیز وجود داشت که خوشبختانه با مهارت پرسنل در کوتاهترین زمان ممکن آتش مهار و اطفاء شد.

مسئول آتش نشانی در مورد علت حادثه گفت که کارشناس آتش نشانی به محل اعزام شده و در حال بررسی می باشد که در گزارش آتش نشانی خواهد آمد.