نمایشگاه خیابانی  عکس محرم

نمایشگاه خیابانی عکس محرم

19:6 1395/8/3

روایتی از سوگواران حسینی شهرستان خوانسار به شیوه ای جدید در محرم سال 95

واحد فرهنگی اجتماعی شهرداری خوانسار در حرکتی جدید ،محرم امسال اقدام به برپایی نمایشگاه عکس سوگواران حسینی به روش خیابانی نمود.

در این روش جدید تعداد 51 اثر عکاسی آقای علی معصومی در یک بنر به متراژ 40متر در عرض دومتر به صورت یکپارچه در پایین تر از حسینیه دوراه نصب شد که با استقبال همشهریان و عزاداران روبه رو شد.

مسئول واحد فرهنگی اجتماعی شهرداری خوانسار اعلام نموده که با توجه به بازخورد مناسب این حرکت فرهنگی در سال آینده در چند نقطه از سطح شهر این کار انجام خواهد شد و هیئت های مذهبی نیز میتوانند با همکاری و نظارت شهرداری در نزدیکی هیئت خود نسبت به برپایی چنین نمایشگاه های اقدام نمایند.